Facilitaire diensten

Keuken

Onze chef-kok en keukenmedewerkers streven dagelijks naar een optimale voeding. Deze maaltijden worden in eigen keuken klaargemaakt met verse producten.

De maaltijden worden opgediend in de leefruimte, zodanig dat onze bewoners gezellig samen kunnen tafelen. Om de 14 dagen staat er ook een extra warm avondmaal op het menu.

Jaarlijks organiseren we een uitgebreid paasontbijt, breugelbuffet, kerstfeest.

Schoonmaak

Onze medewerkers staan in voor het onderhouden van de kamers en de gemeenschappelijke ruimten.

Wasserij

Bewoners hebben de keuze om de was te laten uitvoeren door familie, vrienden, …

Voor diegene die er geen beroep kunnen op doen, werkt woonzorgcentrum De Vlietoever samen met een externe firma.
Twee maal per week wordt het persoonlijk linnen opgehaald en teruggebracht.
Onze medewerkers zorgen voor de verdeling op de kamers.

Technische dienst

De technisch medewerker staat in voor (kleine) herstellingen in de kamers en gemeenschappelijke ruimtes.

Niet alleen in het woonzorgcentrum, maar ook rond het gebouw staat hij in voor het onderhoud.